Interesse om Jan in 2019 te steunen?
Mail Jan!

Het laatste nieuws

Dartsnieuws..

<

Nieuws

Mar 5, 2019

Update februari en UK Open


Goedendag lezers,

In het tweede en derde weekend werden 4 Players Championship toernooien gespeeld, maar helaas had ik te kampen met ziekte. Ik ben ondanks alles toch afgereisd naar Engeland maar heb daar in 4 toernooien geen prijzengeld weten te verdienen. Niet geschoten is altijd mis.

In het eerste weekend van maart werd de UK Open gespeeld in Minehead. Ik was weer wat opgekrabbeld en merkte veel meer energie te kunnen leggen in de wedstrijden.  Gezien mijn huidige wereldranking was ik wel direct geplaatst voor de UK Open, hier stroomde ik in de derde ronde in. Ik speelde tegen Harry Ward, waar ik onlangs nog klop van kreeg. Deze keer begon ik erg sterk en kwam op 3-0 voorsprong. Harry kwam fantastisch terug en won 4 legs op rij. In de laatste legs speelde ik weer zoals ik ook begon en won uiteindelijk met 6-4 en keurig 98 gemiddeld.

In de vierde ronde werd ik gekoppeld aan Simon Whitlock. Dit was zo'n 6 uur later rond 21:00 's avonds. Het vele trainen/ingooien begon helaas zijn tol te eisen, want af en toe was de scherpte eraf. Dit mag tegen een top 10 speler niet gebeuren want dan weet je dat het afgestraft wordt. Ik verloor deze wedstrijd met 10-3 helaas ruim verloren van Whitlock. Gelukkig wel weer wat ponden voor de ranking erbij verdiend en op de weg terug!

In het derde weekend van maart spelen we wederom 2 Players Championships en 2 kwalificaties voor Euro Tours in München en Saarbrücken (DLD).

Gr. Jan 

Sponsoren
Xerus automatisch boekhouden
Nitro Energy Drink 
Bull's Duitsland

Bedankt!

Agendapunten

Aankomende activiteiten

Sponsoren 2019

    Hoofdsponsor


  • Partners


Ontwerp en realisatie: Webba