Jan Dekker

Do you want to sponsor Jan?
Mail Jan!

Latest news

Dartsnews..

Home

Feb 11, 2019

PC 1/2 9-10 febr.


Het startsein voor dit jaar is gegeven, de eerste twee Players Championships werden afgewerkt in Wigan. 

Op het eerste toernooi speelde ik tegen de man die afgelopen donderdag mocht spelen in de Premier League, Chris Dobey. 
Het werd een prachtige partij die ik vanuit 3-5 achter wist om te buigen naar een 6-5 overwinning. In de tweede partij liet ik een soortgelijk niveau zien met gemiddeldes rond de 100. Ik won met 6-3 van Vincent vd Voort. 
In de sheetfinale speelde ik tegen een upcoming man, Harry Ward. Werkelijk elk foutje werd afgestraft en ik kon zelfs geen leg pakken tegen hem. Dit was even balen, maar al met al een redelijk mooi begin van het seizoen en de eerste ponden voor de ranking worden bijgeschreven. 

Op dag 2 speelde ik tegen de Duitser Gabriël Clemens. De hele wedstrijd was ik net iets beter en kon dit ook in de score uitdrukken, 6-2. De tweede wedstrijd begon eveneens voortvarend, na een 3-0 en 4-1 voorsprong maakte ik een paar kinderlijke foutjes. Zo gooide ik me dood vanaf 72 en even later mistte ik matchdarts. Ik verloor met 6-5 van Devon Petersen. Dit was echt heel zuur. Onverdiend mag men het nooit noemen, maar deze partij lag voor het oprapen.

Scorend zag het er goed uit dit weekend. Op naar volgende week, wederom twee Players Championship toernooien in het Engelse Wigan!

Met sportieve groet, 

Jan.

#Xerus
#Nitro
#Bull's Germany

Agenda

Upcoming events

Sponsors

    Main sponsor


  • Partners