Jan Dekker

Do you want to sponsor Jan?
Mail Jan!

Latest news

Dartsnews..

Home

Mar 19, 2018

Players Championship #5-6 17 tm 18 maart


In een ijskoud Milton Keynes in Engeland werd op 17 en 18 maart het vijfde en zesde Players Championship gespeeld. 
Een mooie grote hal kon slecht verwarmd worden en tientallen spelers deden hun beklag, waaronder ik. 

Op de eerste dag verloor ik in een dramatische wedstrijd van een redelijk spelende Jeffrey de Graaf. Ik kan de temperatuur als excuus aandragen, maar laat ik nou niet zo in elkaar zitten. 

Op de tweede dag had ik een extra shirt onder het dartshirt en was de zaal iets warmer dan de eerste dag. Desondanks nog steeds onder een acceptabele grens, maar als speler zijnde moesten we wederom dealen met de omstandigheden. 
In een prachtige partij waarin ik 106 gemiddeld gooide won ik met 6-4 van Matthew Edgar in de openingsronde. In de tweede ronde trof ik de als tweede geplaatste Peter Wright. Bij een 5-3 achterstand pakte ik 3 legs op rij in 17, 11 en 13 darts. Ik had de smaak goed te pakken en begon ik ook in de sheetfinale sterk. Bij een 5-1 voorsprong begon mijn tegenstander vrijuit te spelen en ik mistte het scorend vermogen om druk te blijven houden. Op ongelofelijke wijze verloor ik deze wedstrijd nog met 6-5 van George Killington. Al met al een ontzettend zuur verlies, maar gelukkig heb ik wel weer 1000 belangrijke ponden kunnen bijschrijven op de ranking. 

As Woensdag zal ik naar Leverkusen reizen voor de kwalificatie van de eerste Euro Tour in Leverkusen en daaropvolgend spelen we ook de kwalificatie van het tweede Euro Tour toernooi in München. 

Met sportieve groet, 

Jan Dekker

Agenda

Upcoming events

Sponsors

    Main sponsor


  • Partners