Interesse om Jan in 2018 te steunen?
Mail Jan!

Dartsnieuws..

<

Nieuws

Oct 16, 2017

Euro Tour Göttingen 13-15 oktober


Het laatste Euro tour toernooi, de European Darts Trophy, werd gespeeld in het Duitse Göttingen. 
Dit toernooi telde nog mee voor het EK in Hasselt en voor het WK in London. Er stond veel op het spel. 
In de eerste ronde had ik mijn reispartner en goede vriend Christian Kist geloot. Spijtig genoeg had Christian een armblessure en kon zijn eigen spel niet tonen. Ik won met 99 gemiddeld dan ook ruim van hem (6-0). 

Door deze overwinning was ik geplaatst voor het EK en WK dus dit is een enorme boost en opluchting voor me na een bewogen jaar. Al met al zeker mijn sterkste jaar tot dusver bij de PDC, maar de concurrentie is groot. 

In de tweede ronde trof ik Mervyn King. Een oudgediende in de sport, maar zijn ervaring bleek totaal niet doorslaggevend. Wederom scherp gespeeld, 98 gemiddeld en een dikke 6-1 overwinning was een feit. 
Op de zondag speelde ik tegen Simon Whitlock. Whitlock haalde ongeveer het niveau dat ik de twee dagen ervoor kon halen, maar helaas was het bij mij allemaal net even wat minder doelgericht. Deze partij moest ik dan ook met 2-6 aan Whitlock laten. 

Na de lange (reis) week kon ik met een tevreden gevoel huiswaarts keren, want in 1 week toch gerealiseerd wat ik voor ogen had: kwalificatie van 4 televisietoernooien! Op het EK zal ik donderdag 26 oktober in het Ethias Arena te Hasselt spelen tegen Michael van Gerwen. 

Gr. Jan. 

Agendapunten

Aankomende activiteiten

Sponsors

    Hoofdsponsor


  • PartnersOntwerp en realisatie: Webba