Nieuws

Nov 28, 2017

Player Championships Finals 24-26 november


24 - 26 november werd in het Engelse Minehead het slotstuk gespeeld van de tot dusver 22 gespeelde Players Championships. In de PC Finals was ik gekoppeld aan Michael Smith in de eerste ronde. In een prima wedstrijd van mijn zijde won ik ondanks een 170 finish van Smith ruim van de evenoude Engelsman. 


In mijn partij bij de laatste 64 wachtte de volgende pittige klant; Simon Whitlock. In een partij waar we beide wat last hadden van onjuiste verlichting en schauduw op het bord wist ik bij 5-5 de laatste leg keurig in 15 darts te behouden. 6-5!

In mijn achtste finale partij speelde ik tegen Peter Jacques. In de laatste wedstrijd van de avond merkten we beide dat de krachten wat weggevloeid waren. Ik kon mijn eigen legs vrij makkelijk houden en hem daarnaast een aantal keren breken. Uiteindelijk een ruime 10-5 overwinning. 

In mijn eerste kwartfinale op een groot major toernooi wachtte Michael van Gerwen. Na een 4-1 achterstand en een 6-4 achterstand bleef ik telkens terugknokken. Bij een stand van 7-7 mistte ik 1 dart voor 8-7 in mijn voordeel.  Na een strijdvaardige partij was het Michael die met 10-7 de overwinning wist op te eisen. Terugkijkend op een prachtig toernooi keerde ik samen met mijn reisgenoot Christian Kist maandagochtend weer huiswaarts. 

Op naar het WK!

Jan. 

 

Agendapunten

Aankomende activiteiten

Sponsoren 2019

    Hoofdsponsor


  • Partners


Ontwerp en realisatie: Webba